MIVEL FOGLALKOZUNK?

Mivel foglakozunk ikon

Egy panaszokkal küszködő, egészségtelen éltmódot folytató, megfásult, fáradt dolgozó egészség szintje alacsony. Hangulata és viselkedése kiszámíthatatlan, teljesítménye ingatag.

Mivel foglakozunk ikon

A human erőforrás a cég legjelentősebb erőforrása. Számtalan cég ígér könnyű sikert, különbőző programjával, azonban szakmailag alátámasztott, valóban működő programok csak elvétve vannak.

Mivel foglakozunk ikon

Mi megtaláljuk az Ön cégének jelen állapotban megfelelő programot.

Tudástárat és tanácsot adunk tagjainknak. Áttekintjük a szakmailag megalapozott wellbeing programokat, és tanácsot adunk, hogy az Ön cégét melyik tipus fejlesztené leghatékonyabban.

AZ EMEGY

26 éve működő, nagy szaktudást tömörítő szakmai szervezet, mely választ ad a cégvezetőknek, hogy az elérhető számtalan dolgozói wellbeinget támogató programból melyek működnek valójában. Hogyan fejlesztheti dolgozói egészséget, resilliencét annak érdekében hogy vállalata sikeres legyen a piacon. Mindez szakmai alapokon, de közérthető nyelven.

NEM TUDJA HOGYAN INDULJON EL?

FORDULJON HOZZÁNK BIZALOMMAL!
CSATLAKOZOM

Egyesület a munkavállalók egészségéért, a munkahelyi jóllétért és az egészséges pszichikai környezetért. Szakértelem, tudományos megalapozottság és gyakorlat.

Munkavállalói egészséggel kapcsolatos nyilvános- és védett szakmai anyagok. Tudjon meg többet az egészségfejlesztésről!

Csatlakozzon hozzánk, vegyen részt eseményeinken, konferenciáinkon, támogassuk együtt a munkavállalók egészséges életmódra való törekvéseit!