Aktív Munkahelyek őszi programsorozat
előregisztráció

Legyetek fittek, fittebbek, legfittebbek!

Nevezd a munkahelyed az őszi Aktív Munkahelyek kihívásra és vállalatok közötti versenyre. Támogassátok az egészséget a munkahelyen egy nagy, aktív csapatépítő sportprogrammal!

Nevezési kategóriák

Közel 90%-os árkedvezmény most az Aktív Magyarország támogatása jóvoltából az Egészségesebb Munkahelyekért Egyesület szervezésében megvalósuló Aktív Munkahelyek Programsorozatban! Most érdemes csatlakozni!

MOST
490.000Forint + Áfa
helyett

Mikro- és kisvállalatoknak
(0-50 főig)

24.990
Forint + Áfa

Középvállalatoknak
(51-250 főig)

49.990
Forint + Áfa

Nagyvállalatoknak
(251 fő felett főig)

74.990
Forint + Áfa

Közigazgatási szerveknek

34.990
Forint + Áfa

ELŐREGISZTRÁCIÓ AZ AKTÍV MUNKAHELYEK ŐSZI KIHÍVÁSBA ÉS VÁLLALATOK KÖZÖTTI VERSENYBE

Jelentkezz az első között és legyetek ti 2024 Legfittebb Munkahelye!

Mi következik az előregisztráció után?

  1. 2024 július 1-jén elküldjük részedre a teljes programot és a hivatalos megrendelő lapot, amit aláírva juttass vissza nekünk.
  2. Egyeztetjük, hogy mikor szeretnétek elindítani az online kérdőíves felmérést, ehhez megkapod tőlünk a kollégáknak kiküldhető kommunikációs csomagot.
  3. Megküldjük az őszi aktív kihívás és vállalatok közötti verseny tájékoztatóját és az online felület belépési kódjait, ahova beregisztrálhatnak munkatársaid, így időben fel tudtok készülni a kihívásra. (videókkal, játékszabályzattal, ügyféltámogatással segítjük munkatársaid)
  4. Szeptember 30-tól november 18-ig tart az aktív pontok gyűjtése a 7 hetes kihívásban. Munkatársaid motivációs anyagokkal, kihíváson belüli izgalmas akciókkal, extrapontgyűjtési lehetőségekkel, színes tartalmakkal, edzővideókkal, szakértőkkel támogatjuk a kollégákat, hogy felejthetetlen élményt kaphassanak a kihívás időszaka alatt, és még jó sokáig kitartson a lendület és energikusság!
  5.  

Előregisztráció mindössze 1 perc alatt

Nevezési kategória - munkavállalók száma: *