Esemény adatai

Időpont:

2024 július 1, 12:00 de.

2024 augusztus 4, 12:00 de.

Helyszín:

Országos

Támogatóink:

Indul a Bringázz a Munkába kampány!

Itt a nyár, nincs kifogás

Elindult a Bringázz a munkába kampány nyári kihívása, amiben céges csapatok mutathatják meg, hogy mennyire elszánt kerekezők.

A nyári kihívás július 1. és augusztus 4. között zajlik, a kihívás teljesítéséhez minimum 500 pontot kell gyűjteni egy csapatnak. Pontszámításról a Bringázz a munkába kampány weboldalán olvashatsz bővebben.

Minden út számít 

Örülünk, hogy aktív vagy és rendszeresen mozogsz, viszont ez az applikáció nem fogja kiváltani a már jól bevált fitnesz alkalmazásokat. 

A Bringázz a munkába applikáció kihívásokkal és játékokkal ösztönzi az embereket az aktív munkába járásra, nem az számít hogy 5, 10 vagy 20 kilométert tekersz egy nap, hanem az, hogy egy héten hányszor, vagyis milyen gyakorisággal pattansz nyeregbe azért, hogy dolgozni menj.

Az app segítségével megnézheted mennyi kalóriát égettél el csupán azzal, hogy elkerekeztél a munkahelyedre, ahogy azt is, hogy mennyi károsanyag kibocsátástól óvtad meg a környezeted. 

Szervezd meg a céges bringás csapatot és tekerjetek minél gyakrabban a munkába!

Hogyan tudtok részt venni a játékban?

1. Regisztrálnunk kell a céget/szervezetet
2. Ehhez küldjétek el a következő adatokat az info@kerekparosklub.hu címre:
Cégnév, adószám, e-mail cím – erre az email-címre fogjátok megkapni a cégkódot, amivel innentől tetszőleges számú csapatot tudtok létrehozni cégen belül.
3. Csatlakozzatok a Kihíváshoz az applikáción belül.

Kérdésetek lenne?

Kádár Melinda
Kommunikációs munkatárs
+36302918458