Esemény adatai

Időpont:

2024 május 29, 3:00 du. - 5:00 du.

Helyszín:

EK LOFT BEMUTATÓTEREM, 1095 Budapest, Soroksári út 48. 14. épület

Támogatóink:

Tarts velünk május 29-én 17:00 és 19:00 között a következő EMEGY Klub találkozón!

Aktív, friss, energikus munkahelyek! Léteznek egyáltalán ilyen vállalkozások? Ha igen, miért pont ezt a területet választották ki maguknak húzóerőnek? Üzleti sikerek, egyéni fejlődési utak, sportos, fitt életvitel és hangulat a teljesítmény mellett! A jövő employer brandingje? Megvizsgáljuk a következő EMEGY Klubban! A szokott kötetlen hangulat, jó beszélgetések, szakmai kiválóságok és vállalati championok! Legyél aktív, legyél ott!

Itt a lehetőség, hogy régi és új tagjaink találkozhassanak és együtt építsük új szakmai közösségünket, ahol izgalmas témákat boncolgathatunk és értékes tapasztalatokat cserélhetünk egymással.

Az EMEGY Klub nem csupán egy rendezvény! Összetartó közösség, ahol az emberi kapcsolatokra és a szakmai fejlődésre helyezzük a hangsúlyt.

Mi vár rád az EMEGY Klubban?

  1. Közösségépítés és inspiráló találkozások. Tapasztald meg az egyedülálló közösségi élményt, ahol szakemberek és érdeklődők egyaránt összegyűlnek, hogy megosszák tapasztalataikat és inspirálják egymást. Végigjárhatjuk együtt az emberi témákat, miközben jó hangulatban beszélgetünk és új dolgokat próbálunk ki.
  2. Aktuális problémák megvitatása és szakmai sokszínűség: az EMEGY Klubban lehetőséget kapnak a tagok arra, hogy részt vegyenek az aktuális témák, problémák mélyebb megértésében és megvitatásában. Szakmai sokszínűségünk segítségével egy adott téma mentén feltérképezhetjük a különböző megközelítéseket és összefoghatjuk a közösséget a megoldások keresésében.

Csatlakozz hozzánk és légy részese egy új kezdeményezésnek, ahol a közösség és a szakmai fejlődés összefonódik.

    Előregisztráció